Over Simone

 Simone: “Impressie over mijn leven als beelddenker”. 

Geboren in een klein dorpje in het westen van het land, mamma van 1 kind, relatie met Bjorn, pappa van 1 kind. Opgegroeid in een groot, druk gezin, waarvan ik de laatste van 8 kinderen ben. Dus altijd rumoer om me heen. Later kom ik er achter, dat ik altijd afgestemd was op mijn omgeving, weggekropen onder tafel, even niks hoeven.

Van jongs af aan geconfronteerd met fysieke klachten en zeer bekend geraakt met fysiotherapie en osteopathie.

Jaren gewerkt in de financiële sector, bij boeren en mkb-bedrijven. Geadviseerd over pensioenen, verzekeringen, dus veel ervaring met het omgaan van allerlei mensen met verschillende beroepen. Handig als beelddenker.

Het leukste aan het werk in deze sector is de veelzijdigheid van deze mensen. Zittend aan de keukentafel bij een boer, aan de koffie, ga ik mezelf afvragen. Wat vind ik nou het leukst, omgaan met mensen of producten verkopen?

Nou inmiddels weet je het antwoord wel. In 2005 gestart met de opleiding Rebalancing. Hé ga je dat doen? jazeker! Hoe en wat, komt later wel. Ik weet nog de allereerste keer, dat ik een hoofd moest vasthouden, pff dat is zwaar en spannend. Ik moet er nu jaren later nog steeds om glimlachen. Vele 1000-en hoofden verder opgetild te hebben, heb ik mijn roeping in dit vak gevonden.

Na het behalen van de benodigde diploma’s ben ik in 2010 gestart met mijn eigen praktijk. Omgaan met hoog sensitiviteit ken ik van mezelf ook goed. Dus ook voor jou als klant om hiermee om te gaan.

Wat ik het mooiste aan mijn werk vind? dat ik ‘gevoelige’ mensen help vanuit verschillende invalshoeken. Van ‘hé ik ben zo ontzettend moe, waar komt dat nou vandaan’?  Vaak is de klacht voelbaar in het lichaam, emoties worden geraakt, spanning neemt af en de ontspanning neemt toe!

Het vertrouwen en het bewust worden van je eigen lichaam laten groeien.

Echt, je mag ontspannen door het leven gaan!  Met beide voeten op de grond!

Ik werk met plezier, snel, warm, liefdevol en helder!

Simone van Vliet

Praktijkruimte

Volg mij op Social Media:

Rebalancing Opleiding HBO

Deze 3-jarige lichaamsgerichte opleiding heb ik in mei 2009 behaald. Vele technieken geleerd om bewustheid te brengen in je lichaam. Ieder jaar volg ik  nascholingen om mijn werk met het lichaam ‘up to date’ te houden.

Medische Vakken HBO

Diploma Anatomie, Pathologie en Fysiologie behaald. Lid LVNT. Lid RBCZ. Ieder jaar bijscholingen inclusief medisch op mijn vakgebied. Actuele lijst vergoedende verzekeraars vind je op www.lnvt.nl 

Mooie opleidingen

Erkend als Mir-methode begeleider

Trauma Releasing Energetics

Werken met familieopstellingen in de ziel

Ademcoach

Hoe klanten mij ervaren

Simone ervaar ik als een heel hartverwarmend en spontaan, lief mens! Ik heb vele fijne Rebalancing behandelingen gehad en ben me bewust van mezelf geworden. En ik kom nu op voor mezelf!

Simone heeft een opbeurende, fijne energie!

Jennie

Entree naar mijn praktijkruimte en de reclame op mijn auto!

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?