Workshop Kindermassage

WORKSHOP KINDERMASSAGE 


Hoe masseer ik mijn kind? 


In 1 dag leer ik je hoe geef je een hoofdmassage en een voetenmassage aan je kind. Lekker praktisch en gelijk aan de slag. 


Voor deze dag hoef je geen massage-ervaring te hebben. Ik leg het masseren van het hoofd op een makkelijke manier uit, geen ingewikkelde technieken, gewoon hoe masseer je een hoofd en hoe gaat je kind daarvan ontspannen? Dit geldt ook voor de voeten. 


Deze dag starten we met een heerlijk voetenbad en dan leg ik gelijk de werking van de etherische oliën uit. Wat kan je daar eigenlijk allemaal mee? sommige olien zijn heel goed tegen reisziekte of verkoudheid. Lekker makkelijk toepasbaar. 


Na het voetbad gaan we gelijk aan de slag. Na deze dag ga je een stuk wijzer de deur uit. En wat zal je kind blij zijn, dat jij een hoofdmassage en voetenmassage kan geven!


Voor welke kinderen?

Hoogsensitieve kinderen (HSP), kinderen die overactief zijn en die alle prikkels in zich opnemen

Kinderen die moeilijk contact kunnen maken, stil zijn en concentratieproblemen hebben

Kinderen met buikpijn, hoofdpijn, bindingsangst, boosheid, bedplassen en slapeloosheid 

Kinderen die het gewoon fijn vinden om gemasseerd te worden 


Voor welke leeftijd? 

Deze workshop is toe te passen voor kinderen vanaf 4 jaar, tot wel jongeren tot een jaar of 18


Uitleg over hoofdmassage.

In het hoofd komen alle indrukken van een dag binnen. Als je kind op een dag veel indrukken heeft opgedaan en deze indrukken op een dag niet heeft losgelaten, neemt een kind dit mee in zijn slaap en staat de volgende dag op met een 'hoofd' vol met indrukken.

 

Uitleg over voetenmassage.

Met onze voeten lopen we op de aarde. Hoe makkelijker je kind zijn voeten op de aarde neerzet, hoe makkelijker alle energie door het hele lichaam kan stromen.

  

Kosten

Voor deze dag inclusief lunch, koffie, thee en koek is € 125,--


Tijdstip

Van 10 uur tot 16.00 uur


Opgave 

Via contactformulier

SiteLock