Workshop | trainingsdag Adem in Verbinding

Op zaterdag 4 november 2023 geef ik samen met Mariëlle van Veen van Praktijk de Zielswijze een trainingsdag bij Edanz te Groningen. Er komt een nieuwe datum in 2024. Info volgt later.

We spraken de wens uit om onze krachten te bundelen en meer mensen in contact te brengen met hun eigenheid, speelsheid en hun gevoel. De combinatie van lichaamswerk door middel van je adem met systemisch werk heeft geresulteerd in deze prachtige dag waar je “opnieuw” in verbinding kunt komen met jezelf.

Duur dag inloop vanaf 9.45 uur, start rond 10 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Deze dag is inclusief heerlijke gezonde lunch, koffie, thee en koek.

Programma in de ochtend

In de ochtend gaan we aan de slag met een introductie van lichaamswerk, met name met aandacht voor jouw adem. Hoe adem jij? Beweegt je buik mee als je ademt? Waar zit je ademhaling? Herken je het gevoel, dat je geen lucht/adem kunt krijgen?

Adem kan een hulpmiddel zijn om uit je hoofd, bij je gevoel en meer in je lichaam te komen.

Je leert om je bewust te zijn van jouw ademhaling en dit herstelt de verbinding tussen jouw geest en je lichaam. Doordat je meer bewust van de wijze waarop je jezelf voorziet van adem kun je je ademhaling ook als hulpmiddel inzetten in verschillende situaties.

Ben jij iemand die steeds ronddraaiende gedachten in je hoofd hebt en lukt het je niet om dit te doorbreken? Wil jij ontdekken hoe jij ademt en hoe je dit zou kunnen veranderen, zodat je meer in je lichaam kunt zijn en rust, ruimte en vertrouwen ervaart. Dan is deze training echt is voor jou!

Door je te focussen op je ademhaling, ontdek je wat er in je leeft en je ontdekt de diepe kracht in jezelf waardoor je weer meer plezier, speelsheid en vreugde in je leven kunt toelaten. 

Programma in de middag

In de middag gaan we aan de slag met Systemische Opstellingen. 

Nadat in het ochtendprogramma je in verbinding bent gekomen met je adem, kan het zijn dat er bepaalde gevoelens, emoties of vragen naar boven zijn gekomen. Deze kunnen we gaan opstellen waardoor je op een andere manier inzichten kunt krijgen in wat er bij jou op dit moment speelt. 

Systemisch werk en opstellingenwerk houdt zich bezig met dynamieken in systemen en is een mogelijkheid om meer helderheid te krijgen in de (vaak ook onbewuste) belemmerende overtuigingen en patronen. Door systemisch te kijken naar je patroon of vraag opent zich een onderliggende waarheid die ruimte, inzicht en nieuwe mogelijkheden brengt. 

Een opstelling maakt het tot dan toe onzichtbare zichtbaar zowel voor de vraagsteller als andere aanwezigen. Deze inzichten geven duidelijkheid en bewustwording waarna jij de keuze kunt maken of je dit wel of niet wilt veranderen. Zoja, dan krijg je enkele tips en tools mee om dit op een andere manier te kunnen doen. 

Je hoeft er niets voor te kunnen, het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een open houding en een goede dosis nieuwsgierigheid!

Ter informatie: Wie is Mariëlle en hoe hebben wij elkaar leren kennen

In 2016 heb ik Mariëlle leren kennen. Op zoek naar haar hoog sensitiviteit kwam ze  bij mij in mijn praktijk. Eerst wat afwachtend van wat is Rebalancing nu eigenlijk en wie is Simone? Nu inmiddels  7 jaar later vertelt Mariëlle het volgende over mij; Simone heeft mij geleerd dat ik meer in mijn lichaam kan zijn en dat het veilig is. Ik ben meer in verbinding met mijn gevoel, intuïtie en mezelf en daardoor minder aan het piekeren in mijn hoofd. Dit geeft zoveel ruimte, rust en vrijheid en daar ben ik haar tot op de dag van vandaag ontzettend dankbaar voor.

Gedurende deze jaren is er een vriendschap tussen ons ontstaan en heb ik kennis gemaakt met de manier van werken van Mariëlle. Ze zet haar intuïtie op een hele zachte manier in, waardoor de mensen waarmee ze in haar praktijk werkt, uit zichzelf openbloeien. Als mens vind ik haar puur en zuiver.

Praktische informatie

Geheel verzorgde dag voor € 147,– inclusief een heerlijke gezonde lunch, lekkers, koffie en thee.

Heb je interesse of heb je vragen, mail, bel of app gerust.

Wil je je gelijk opgeven, dat kan hiernaast.

We zien je graag!

Simone en Mariëlle

Je kunt je aanmelden via dit formulier