Eigen kracht weer volledig herstellen

Je bescherming weer goed kan functioneren
9

Ben jij altijd vermoeid?

Ben je na een dag werken altijd moe, waardoor je geen zin hebt om ‘s avonds nog leuke dingen te ondernemen?

9

Heb je vaak last van de drukte om je heen?

Neem je geluiden, geuren en energieën waar om je heen? Ben je sfeergevoelig? Ook wel Hsp-er genoemd

9

Is het moeilijk om bij jezelf te blijven?

Ben je vooral gericht op de ander? Vergeet je jezelf in gezelschap of op een feestje?

Heb je behoefte aan rust en ruimte in jezelf?

Je reageert snel op prikkels van je omgeving. Je ervaart de omgeving vaak als zeer aanwezig en vergeet dan te voelen hoe het voor jezelf is. Zeer afgestemd op de ander. Vaak ben je dit al vanaf je geboorte gewend om af te stemmen op de ander in plaats van op jezelf. 

Hoogsensitiveit, HSP, is een eigenschap. Je hebt een zenuwstelstel dat meer dan gemiddeld tot zeer gevoelig is voor externe prikkels. En niet alleen mensen met de HSP-eigenschap kunnen gevoelig zijn voor hun omgeving. Het waarnemen van geluiden, energieën, geuren, sfeergevoelig, veel mensen om je heen of een persoon die heel veel kletst, kan ieder mens, vooral als je moe bent of na een lange werkdag geprikkeld of geïrriteerd raken.

“Gevoelige mensen bij zichzelf kunnen blijven op hun werk, privé en of op school”

Al jaren ben ik hooggevoelig | sensitief

Mijn naam is Simone en ik weet al jaren, dat ik super gevoelig ben en alles voel, ruik, beleef, zie om me heen. Helemaal afgestemd op de ander. Zo weet ik niet beter als kind, dat dit gevraagd werd van mij. Let op de ander, wat heeft de ander nodig? Hoe help ik de ander? En ook alles om me heen zien. Kom ik een nieuwe woonkamer in, dan neem ik alles in mij op. Winkelen in een winkelstraat kost heel veel energie als je bedenkt, dat ik elke winkel zie, voel, ruik, beleef in heel mijn lichaam. Niets wordt uitgesloten. Inmiddels weet ik al jaren, dat ik mezelf kan afsluiten om de wereld om me heen aan te kunnen.

In groepen tijdens nascholingen en opleidingen blijf ik het moeilijk en vermoeiend vinden. Mijn energie lekt gigantisch weg.  Dus een ware zoektocht. Wat helpt?

Totdat ik twee middelen vind, die mij helpen om bij mijzelf te blijven! Lees verder!

Ook jij kunt weer vol energie thuiskomen na een werkdag of verjaardag!

Hele nacht doorslapen

Je zult minder draaien in je bed, minder gedachten besteden aan alle mensen die je vandaag hebt gezien. Dus fijn een hele nacht doorslapen, dus niet uren wakker liggen. 

Vol van energie

Meer energie, doordat je leert om bij jezelf te blijven voelen. Je vermoeidheid neemt af. Meer energie na een werkdag of na een nacht slapen.

Minder prikkels in je hoofd

Je kunt meer bij jezelf blijven. Minder gekwebbel in je hoofd. Laat de mensen die je ontmoet hebt makkelijker los.

Ervaringen van mijn klanten

Zo ik gebruik de twee flesjes nu een week en echt ik ervaar, dat de druppels werken! Ik kan veel beter bij mezelf blijven en neem eerder beslissingen voor mijn bedrijf! Ik laat me niet zoveel meer door anderen mensen beinvloeden.

Dankje! Ook heb ik de flesjes in het zakje gelaten, elke keer weer een feestje om ze te gebruiken.

Vrouw, 44 jaar

Eigen bedrijf

Ik gebruik de flesjes nu een maand en ik kan steeds beter bij mijzelf blijven. Ik zit midden in een eventuele scheiding en ik ben zo ontzettend gewend om eerst te voelen, wat de ander nodig heeft. Eerst altijd vragen, wat denkt de ander.

En met deze druppels blijf ik beter bij mezelf, ervaar wat van mij is en kan aardig goed bij mezelf blijven. En ik maak elke avond voor het slapen gaan mijn aura schoon. Dat slaapt een stuk rustiger, ook in deze hectische tijd!

Vrouw, 31 jaar

Loondienst

Jouw eigen energieveld beschermen en je aura reinigen

Elke ochtend na het douchen doe je twee druppels op je hoofd van het flesje Bescherming. Elke avond voor het slapen gaan, doe je twee druppels Beemdkroon in je handen, even wrijven en houd dit in je aura. Ook aan te raden na een lange werkdag, verjaardag, zoom-vergadering, winkelbezoek, theater, bioscoop of een concertbezoek.

Wil je weer energiek de dag doorkomen?

Minder reageren op de prikkels om je heen? Probeer het uit

Veelgestelde vragen

Uitleg over het flesje Bescherming

Een combinatie van bescherming en vertrouwen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je beter bij jezelf blijft in een situatie, bij spanning en in een negatieve omgeving.

Beschermt je tegen het weglekken van je energie. Ze geeft een beschermende mantel van wit licht en maakt je aura sterker.

Wanneer je je er niet van bewust bent, dat je negatieve emoties of energieën van anderen en uit je omgeving overneemt, maakt de “Bescherming” je hiervan bewust.

Deze bewustwording is niet altijd een prettig en een gemakkelijk proces, omdat het probleem nog verbonden kan zijn met oude pijnen en angsten uit het verleden.

Door deze op te ruimen en te veranderen, kan je eigen kracht weer volledig herstellen en je bescherming weer goed functioneren.

Hoe gebruik je het flesje Bescherming?

Elke ochtend na het douchen of aankleden of als je ‘s avonds uit eten gaat met vrienden of naar een verjaardag of naar het theater of bioscoop of bij iemand op bezoek enzovoorts.

Twee manieren hoe je dit kan gebruiken:

Doe 2 druppels hiervan op je hoofd

of

Doe 2 druppels in 30 ml water. En neem deze verdunning 3 tot 4x daags in onder de tong

Het flesje is voorzien van een pipet en dan kan je makkelijk de druppels uit het flesje halen.

Gebruik is op eigen risico.

Wat zit er in het flesje Bescherming?

30 ml van Bloesems Remedies Nederland

Combinatie van bloemen/planten Wilde Bertram, Stinkende Gouwe, Kruidje Roer Me niet en Wijnruit.

Uitleg over het flesje Beemdkroon

Het is een goede schoonmaker van je aura. Je aura kan je voorstellen als een energiebal om je heen.

De Beemdkroon aardt en geeft je ondersteuning, speciaal wanneer je het gevoel hebt dat je er niet bij hoort.

Ze maakt het denken rustiger, helpt met het loslaten van onnodige en drukke gedachten en stimuleert het positief denken.

De Beemdkroon geeft verbinding met hogere, fijne serene sferen en laat deze weerspiegelen in de omgeving, zodat je de steun en warmte van anderen kunt ontvangen.

Hoe gebruik je het flesje Beemdkroon?

Elke avond voor het slapen gaan en of elke keer als je een afspraak met een vriend, verjaardag, na een werkdag, na een zoom vergadering, na een winkelbezoek, restaurant enzovoorts.

Twee manieren hoe je dit kan gebruiken:

Doe 2 druppels in je handen en houdt dit in je aura. Je aura zit om je heen, dus beweeg met je handen boven je hoofd en om je lichaam heen.

Dit zuivert je aura en verwijdert de meest hardnekkige terugkerende vervuiling.

Of

Doe 2 druppels in 30 ml water. En neem deze verdunning 3 tot 4x daags in onder de tong.

Gebruik is op eigen risico.

Wat zit er in het flesje Beemdkroon?

30 ml van Bloesems Remedies Nederland

De Beemdkroon = Knautia arvensi is een bloem/plant uit de overgebleven Kamperfoliefamilie.

In het flesjes zit een infusie van deze bloesems.

Wil je meer ruimte en rust voor jezelf?

Ja, dat zou ik graag willen