Rebalancing

Rebalancing, lichaamsgerichte therapie

Voor jong en oud en voor vele klachten


Waar kan ik je mee helpen? Ik help je met je rugklachten, schouderklachten en diverse andere soorten klachten.

Met een aantal behandelingen zal ik zorgen dat je weer soepel gaat bewegen, dat de pijn verminderd of zelfs soms helemaal verdwijnt.


Door stress en spanning kan je het contact met jezelf kwijtraken. Ik leer je weer in contact met je lichaam te komen en leer je luisteren naar wat je voelt. Van denken naar voelen, naar bewustzijn te brengen in je lichaam. 


Hoe fijn zou dat zijn? dat je ineens in de ochtend opstaat en een fijne nachtrust hebt gehad. Meer ruimte in je hoofd. En dat je opstaat met benen die weer soepeler bewegen of armen die ineens niet meer zo zeer doen of wat dacht je van een nek die ineens heerlijk heen en weer kan draaien? nou echt ik help je erbij!


Vaak spannen we veel spieren aan in ons lichaam, dat doen we gewoon de hele dag. Gelukkig hebben we dat de hele dag niet in de gaten. Alleen bij vele repeterende houdingen of veel stress of het meegemaakt hebben van een ongeval doet veel met onze spieren. Kost zoveel energie. Dat levert veel vermoeidheid op. 


Uit een medisch onderzoek blijkt 80% van de rugklachten te maken met spanning!

 

Wat levert een behandeling op?


Voor kinderen

Ik leer kinderen hoe ze kunnen ontspannen zonder zweverig te zijn. Ik geef ze een hoofdmassage en voetenmassage.

Met beide beentjes op de grond. 


Het is speels, laagdrempelig. Ik leer hoe ze anders kunnen bewegen door speelse yoga-oefeningen, die best tof kunnen zijn. 

En ik doe duw- en krachtspelletjes met ze. En in het begin van de behandeling zet ik ze eerst heerlijk in een voetbad!


Voor jongeren

Ik kijk bij jongeren, wat is de klacht? bij hoofdpijn of concentratieproblemen geef ik ze een hoofdmassage en voetenmassage.

Bij nek- en of rugklachten ga ik de nek en de rug behandelen. Vaak zijn de spieren zo aangespannen, dat dit vaak hoofdpijn en 

andere klachten kan veroorzaken. 


Bij jongeren kijk ik ook echt wat hebben ze nodig om te kunnen ontspannen. Als ze in de pubertijd zitten en geen zin hebben om te kletsen, 

nou dat hoeft niet bij mij. En in het begin van de behandeling zet ik ze eerst in een heerlijk voetenbad! 


Voor volwassenen

Bij volwassenen kijk ik waar heb je het meeste last van. Ik kijk ook of er ontwrichte wervels zijn ontstaan. Waar zit er spanning in je lichaam.

Is de klacht vooral lichamelijk of komen er ook emoties bij? Hoe zit het met de energie? Ben je hooggevoelig en voel en zie je alles om je heen?


Door mijn vele technieken toe te passen, breng ik o.a. de verdraaiingen in de wervelkolom in balans. Of ik werk zacht en subtiel, waardoor het spier- en zenuwstelsel ontlast wordt en weer kan ontspannen. Dat heeft tot resultaat dat de pijn verdwijnt en ontspanning ontstaat en er ruimte komt om weer soepeler te bewegen. 


Het lichamelijke van een klacht bestaat niet zonder te kijken naar het mentale, psychische, emotionele en energetische stuk.  

Soepelheid in je lichaam

Meer energie en ontspanning

'Minder in je hoofd zitten'

Minder buikpijn

Gezondheid neemt toe

Blij om naar school of aan het werk te gaan 

SiteLock