Over Simone

Nieuwsgierig, luister naar je klacht en help dit te herstellen!

Mijn naam is Simone van Vliet

Als je mij een verhaal vertelt, dan zie ik gelijk een beeld erbij

Geboren in een klein dorpje in het westen van het land, mamma van 1 kind, relatie met Bjorn, pappa van 1 kind. Opgegroeid in een groot, druk gezin, waarvan ik de laatste van 8 kinderen ben. Dus altijd rumoer om me heen. Later kom ik er achter, dat ik altijd afgestemd was op mijn omgeving, weggekropen onder tafel, even niks hoeven.

Van jongs af aan geconfronteerd met fysieke klachten. Dit waren – inmiddels bekend  -emotionele klachten die zich fysiek uitten. Zoals buikkrampen, veel overgeven midden in de woonkamer, vastzittende onderrug, van bovenaf aan naar beneden gerold de trap af – stuit ernstig bezeerd- en weer door, op slot zittende nek, altijd keelpijn door niet durven communiceren en daardoor zeer bekend geraakt met huisarts en fysio.

Jaren gewerkt in de financiële sector, bij boeren en mkb-bedrijven. Geadviseerd over pensioenen, verzekeringen, dus veel ervaring met het omgaan van allerlei mensen met verschillende beroepen. Handig als beelddenker.

Het leukste aan het werk in deze sector is de veelzijdigheid van deze mensen. Zittend aan de keukentafel bij een boer, aan de koffie, ga ik mezelf afvragen. Wat vind ik nou het leukst, omgaan met mensen of producten verkopen?

Nou inmiddels weet je het antwoord wel. In 2005 gestart met de opleiding Rebalancing. Hé ga je dat doen? jazeker! Hoe en wat, komt later wel. Ik weet nog de allereerste keer, dat ik een hoofd moest vasthouden, pff dat is zwaar en spannend. Ik moet er nu jaren later nog steeds om glimlachen. Vele 2000-en hoofden verder opgetild te hebben, heb ik mijn roeping in dit vak gevonden.

Na het behalen van de benodigde diploma’s ben ik in 2010 gestart met mijn eigen praktijk. Omgaan met hoog sensitiviteit ken ik van mezelf ook goed. Mijn natuurlijke inlevingsvermogen en mijn intuïtie, ook spiritueel neem ik mee in mijn werk.

Wat ik het mooiste aan mijn werk vind? dat ik ‘gevoelige’ mensen help vanuit verschillende invalshoeken. Van ‘hé ik ben zo ontzettend moe, waar komt dat nou vandaan’?  Vaak is de klacht voelbaar in het lichaam, emoties worden geraakt, spanning neemt af en de ontspanning neemt toe!

Wat ik voor klanten wil is, dat het vertrouwen in hun eigen lichaam groeit en dat ze met plezier in het leven mogen staan. Balans vinden tussen alle ervaringen op de aarde en het onzichtbare. Met beide voeten op de grond.

Ik werk met plezier, snel, warm, liefdevol en helder.

Simone van Vliet

Praktijkruimte

Volg mij op Social Media:

Instagram: @simone.vanvliet

Rebalancing Opleiding HBO

Lichaamsgericht therapeut Rebalancer@ | Natuurgeneeskundig Therapeut@

Een hele rugzak vol met technieken geleerd om heel veel verschillende klachten te kunnen behandelen

Ieder jaar volg ik nascholingen om mijn werk ‘up to date’ te houden

Medische Vakken HBO

Diploma Anatomie, Pathologie en Fysiologie behaald.

Ieder jaar medische bijscholingen

Beroepsvereniging LVNT  | RBCZ 

Lichaamsgerichte psychotherapie

Actuele lijst vergoedende verzekeraars vind je op www.lnvt.nl 

Extra aanvullende opleidingen

Ademwerk

EMDR | Cranio Sacraal | Triggerpoint | Mir-Methode

Trauma Release Exercises

Energetisch- en zielenwerk | Elementen | Familie-opstelling

Kindermassage | Jongerencoach

Hoe klanten mij ervaren

Simone ervaar ik als een heel hartverwarmend en spontaan, lief mens! Ik heb vele fijne Rebalancing behandelingen gehad en ben me bewust van mezelf geworden. En ik kom nu op voor mezelf!

Simone heeft een opbeurende, fijne energie!

Jennie

Ik zag best tegen het Rebalancen op, ik had gehoord dat het nogal wat emoties zou oproepen. Dat viel gelukkig mee, ondanks dat er ruim voldoende uit balans was in mijn leven. Simone doet absoluut niet vaag of zweverig, maar vrolijk en ontspannen. Rebalancing is weinig praten wat goed is voor mij, want dat kan ik goed genoeg.

Het is heel bijzonder hoe aandachtig en toegewijd Simone met je bezig is.

Hiermee hielp zij mij in een periode, dat ik bijna letterlijk omviel, van alle tegenwind, staande. En uiteindelijk zelfs weer in balans.

Ineke van Domburg

Over examensessie ademcoach opleiding; van harte gefeliciteerd Simone, voor mij was deze ademsessie de meest complete van de dag, alle ingrediënten aanwezig en helemaal rond.

Weerstand, moeheid, pijn en verdriet, boosheid, wanhoop, maar uiteindelijk geluid en expressie, innerlijke kracht en de diepe vreugde en dankbaarheid naar elkaar te morgen uitspreken.

Wow, helemaal rond.

Stephen Monné

Opleiding Ademcoach examen

Wil je helderheid in je hoofd en een soepel lichaam? Ja, dat wil ik. Maak dan een afspraak!

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou of je kind?