Reviews klanten

Als ik Simone's praktijk uit loop voel ik me tegelijkertijd in de wolken maar ook met beide voeten stevig op de grond. Het lijkt alsof elke spier weer kan ademen en het vuurtje in mij weer leeft. De weken erna hoef ik alleen maar me voeten stevig op de grond te zetten en ik voel de energie stromen, zelfs midden in het klaslokaal. De voetenolie zorgt ervoor dat ik heerlijk slaap en 's morgens met nieuwe energie wakker word. Simone is een fijne therapeut omdat ze dingen oplost, en je helpt dingen los te laten in plaats van alles een naam te geven of over te praten. En als je toch wil praten heeft ze aan een half woord genoeg. Je loopt de deur niet op dezelfde manier uit als dat je er in loopt, maar (zoals ze zo mooi zegt): een stukje gegroeid. Mijn hoofdpijn is niet opgelost met één sessie, maar Simone heeft me wel het vertrouwen gegeven dat het mogelijk is, en elke keer kijk ik weer uit naar de nieuwe afspraak omdat ik weet dat ik met nieuwe adem terug kom.

Al jaren had ik last van vermoeidheid. Dat werd geleidelijk aan beter, maar ik was nooit echt fit. Ik deed een half jaar de MIR-methode, toen ik voor het eerst bij Simone kwam. Zij kon een “MIR op maat” voor mij maken, zodat mijn klachten gerichter bestreden konden worden.

Dit is een bijzondere gewaarwording. Via Simone kwamen er veel onevenwichtigheden tevoorschijn, die met de MIR methode aangepakt konden worden. Dit betekende veel “oud zeer” opruimen.


Het voordeel van de MIR-methode vind ik dan ook dat het gehele lichaam (en geest!) opgeschoond wordt, zonder dat je precies hoeft te weten wat de oorzaken zijn.


Zoals zo vaak kreeg ik daardoor wat klachten: last van mijn nek, kaak en rug. Die zijn door Simone aangepakt met behulp van Rebalancing. Hierdoor werden mijn klachten duidelijk minder en na een aantal behandelingen vrijwel niet meer aanwezig. Rebalancing is een mooie zachte methode om het lichaam en de geest weer in balans te krijgen. Na de behandeling voel je je rustiger en kan je voor je gevoel weer meer aan.


Ik kan de behandeling door Simone van harte aanbevelen. Door haar gevoeligheid kan ze goed bepalen waar het grootste probleem zit.  Daarnaast is Simone een warm persoon die veel aandacht heeft voor de cliënt, deskundig en veelzijdig is. Daardoor kan ze verschillende technieken inzetten om je te helpen.


Op aanraden van een HSP coach ben ik op zoek gegaan naar een Rebalancer en kwam zodoende terecht bij Simone. Op het moment dat ik mij meldde bij haar had ik last van stress- en spanningsklachten, worstelde ik met familierelaties, allerlei negatieve gevoelens, was bang om keuzes te maken en ga zo maar door.

Ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten maar stond voor mijn gevoel met mijn rug tegen de muur.


De behandeling vond ik vanaf het eerste moment heel prettig. De ontspanning na een behandeling was er eigenlijk meteen en dat was al een hele winst. Nu na ruim een jaar merk ik heel erg veel verschil. Het is lastig om uit te leggen maar ik heb vooral in emotionele zin een “opgeruimd” gevoel. Oude gedachten en angstgevoelens maakten langzaam plaats voor het durven omarmen van nieuwe dingen omdat ik minder angst had om foute keuzes te maken. Dit vertaalde zich steeds meer naar zowel mijn privé leven als ook mijn professionele leven. Langzamerhand  merkte ik dat ik beter voor mijn keuzes durfde te staan, mijn nek uit durfde te steken en kon laten zien wat ik te bieden had.


Concreet vertaalde zich dat in een mooie opdracht op zakelijk vlak en meer diepgang in mijn functie. Op het persoonlijke vlak kon ik oud en veilig gedrag loslaten waardoor er meer duidelijkheid ontstond in relaties.  Mijn omgeving geeft ook aan dat er iets verandert is in mijn houding. Iedereen die zich herkent in mijn verhaal zou ik van harte aanbevelen om Rebalancing te proberen.


Bij Simone ben je in ieder geval aan het juiste adres omdat ze heel deskundig is. De behandelruimte is heel prettig , maar vooral is Simone een hele prettige persoon waarbij  je, je zeker op je gemak voelt!


EvelienVia positieve ervaringen van anderen ben ik met m'n heftige onderrugpijn bij de praktijk van Simone beland. Het was voor mij een nieuwe manier van behandelen, een voetenbad vooraf en het in balans brengen van m'n lichaam vond ik een bijzondere ervaring.


Na een aantal sessies voelde ik m'n rug al aardig opknappen. Maar er gebeurde meer, de ontspanning, de balans en het "leegmaken" van m'n kuiten hebben zeker nut gehad in de behandeling. Langzaam de sessies afgebouwd en uiteindelijk pijnloos elkaar de hand geschud!


Conclusie, de praktijk Rebalancing van Simone van Vliet heeft mij erg geholpen en is aan te raden voor iedereen die met soortgelijke rugproblemen zoals mij rondloopt.


Arnold de Boer te Meppel


Charlotte de Jong heeft Praktijk Rebalancing/Simone van Vliet/Kind & Volwassene beoordeeld — 5 sterren op FaceBook


Mijn dochter en ik werken beiden als gastouder en hebben de workshop kindermassage bij Simone gevolgd. Wat heerlijk om te ervaren wat dat met je doet en dit door te kunnen en mogen geven aan "onze" kinderen! Dankjewel Simone het was en is echt genieten!

Ik kwam met mijn dochter Romy bij Simone. Nadat ik bij de Osteopaat en Kinderarts was geweest met Romy besloot ik naar Simone te gaan, waar ik al een cursus babymassage had gedaan met mijn oudere dochter.

 

Mijn dochter Romy huilt/krijst vanaf haar geboorte, uren achter elkaar en waarom? dat is onduidelijk. Buiten dat Romy er doodmoe van wordt, werden wij er ook doodmoe van.

 

Bij Simone aangekomen werden we ontvangen in haar praktijkruimte, koffie en thee en tijd om de kleine te voeden. Eerst kreeg ik zelf een fijne behandeling van Simone en daarna ging ze aan de slag met Romy.

 

Ze begon bij haar hoofdje en legde het hoofdje in haar handen waar ik Romy redelijk snel zag ontspannen. Hierna tilde ze Romy op en droeg haar op een bepaalde manier waarop Romy nog meer ontspande en tot rust kwam. Heerlijk en superfijn om mijn dochtertje zo ontspannen te zien. Bij thuiskomst was Romy nog steeds heel ontspannen en heeft ze heel veel geslapen.  


Hoe Simone het precies doet, weet ik niet, maar wij zijn enorm blij dat ze sindsdien niet meer krijst. 

  • Toen ik voor het eerst bij je kwam was ik alleen maar moe en had nergens zin in. Door de vervelende ervaringen uit m’n jeugd zat m’n gevoel helemaal op slot en  had ik een dikke muur om me heen gebouwd. Ook had ik lichamelijke klachten  (darmklachten, pijnlijke schouders, hoofdpijn).  Tijdens jouw sessies werd ik me  bewuster van m’n lichaam en heb ik geleerd om niet zoveel “in m’n hoofd te zitten” en m’n gevoel weer te volgen. 
  • Daardoor kwam ik steeds meer in balans en was er ook weer ruimte om de leuke dingen te voelenHet is nu een aantal maanden geleden dat ik bij je ben geweest en het gaat nog steeds goed.M’n energie is terug en ik heb geen last meer van lichamelijke klachten.

 

  • Waarvoor kwam je in de praktijk van Simone? Linkervoet / enkel erg verdikt buitenkant. Bovenkant van enkel/scheenbeen zeer pijnlijk.
  • Wat waren je lichamelijke belemmeringen?Heel vaak pijn aan linkerenkel. Niet de gehele dag, maar wel vaak last. Niet goed op de linkervoet kunnen lopen. Handballen lukt niet meer.
  • Hoelang liep je al met deze klacht? In 2010 achterover gevallen. Dubbel geklapt met voet en enkel. Niet gebroken of gekneusd, wel gescheurd, een botkneuzing. 4 weken thuis gezeten, niet kunnen bewegen/lopen etc.. Ook later nog zweepslag in kuit. Revalidatiearts en fysiotherapie gehad, werkte niet, kwam geen verbetering in de situatie.
  • Wat was het resultaat? In oktober 2012 bij Simone gekomen. Na 5 behandelingen kon ik al weer beter lopen, nog wel verdikt bij enkel/voet. Na 6 behandelingen weer op skivakantie en dat ging goed. Zweepslag is ook weg. In oktober 2013 een laatste behandeling en kan echt weer goed lopen op linkervoet. De verdikkingen en spierknopen zijn weg. Handballen gaat goed. Sta nu goed op beide voeten.
  • Had je ook last van aanverwante klachten? Zoals buikpijn, hoofdpijn of rugpijn? En heb je nog last van deze klachten? Hoofdpijn en buikpijn. Nu geen last meer van.

Waarvoor kwam je in de praktijk van Simone? Ik had ontzettend pijn in mijn onderrug.


Wat waren je lichamelijke belemmeringen? Niet meer op beide benen even veel druk aan kunnen en niet meer kunnen bukken.


Wat was het resultaat?  Super na 2 behandelingen eigenlijk geen last meer.


Had je ook last van aanverwante klachten? Zoals buikpijn, hoofdpijn of rugpijn? En heb je nog last van deze klachten? Ja hoofdpijn. Die neemt sterk af.


•Voor welke klacht? Rugklachten


•Hoe is je ervaring met de behandelingen? Na een paar behandelingen goed verholpen


•Waarom zou je een behandeling bij Simone aanraden? Simone luistert goed naar je, is vriendelijk en humoristisch en bovenal helpt de behandeling goed!


Mijn eigen gezinsituatie heb ik de behoefte om meer tijd met mijn jongste dochter door te brengen. Ze is erg introvert, bijzonder gevoelig en soms vast in haar eigen emoties. Een Engel vertelt mij dat Kindermassage goed zal helpen. Ik google en kom vervolgens uit bij Simone:-), een bijzonder en vrolijk enthousiast mens. Niets is haar te gek als het in het belang van het kind is.


Ik heb bijna spijt dat ik geen kind meer ben en dus niet in die hoedanigheid op haar massagebank kan liggen!


De drie afzonderlijke dagen zijn een feest voor mij geweest. Duidelijke uitleg met informatie maar vooral heel veel ervaren door zelf te doen of door te ondergaan. Daardoor kun je flink oefenen en wordt je op een prettige manier bij gestuurd daar waar nodig is.


Mijn jongste dochter is superblij met de massage's, en de rest van het gezin ook want iedereen wil nu op de tafel. De technieken ben ik zelf ook gaan toepassen in mijn eigen praktijk.

SiteLock