Wil jij energieker door het leven?

Wil je van jouw nek, rug- en of schouderklachten af?
Ja, dat wil ik!

Lig je 's nachts te draaien van de nekpijn?

Weet je niet hoe je moet slapen, omdat jij elke nacht uren in je bed ligt te draaien van de pijn in je nek, schouders, rug, terwijl je super graag wilt slapen?

Ben jij altijd vermoeid?

Ben je overdag altijd moe, waardoor je geen zin hebt om leuke dingen te ondernemen? Heb je last van energiegebrek?

Heb je een 'kwebbelhoofd'?

Is je hoofd de hele dag aan het kletsen? Is een boek lezen al teveel prikkels? Ben je extra gevoelig voor prikkels om je heen? Hsp-er?

Kwebbelhoofd Moe Slapen

De stijve schouders en nekpijn zijn voorbij!

Van jongsaf aan bekend met een zere rug, niet meer kunnen opstaan, bukken, zitten op een houten stoel was funest. Zelfs naar de middelbare school met een kussen onder mijn arm om toch maar enigszins te kunnen zitten.

Kortom: ik zat hartstikke vast in mijn lichaam…..

Totdat ik besefte bij het ouder worden, dit kan niet langer, zo kom ik nog in een burn-out terecht. Ach wie weet, zat ik daar wel in. Opgegroeid met de zin: Niet zeuren, maar doorgaan! Verhuisd naar Drenthe.

Daar gestart met het volgen van lichaamswerk Rebalancing, Mir-methode, Release Trauma, Ademwerk, opstellingen en vele andere opleidingen. En vele boeken verder. Ik ging mezelf en mijn klachten steeds beter begrijpen. Handig voor mijn cliënten.

“Het is mijn missie om werkende vrouwen te ondersteunen on hun nekklachten aan te pakken, zodat ze hun werk met een soepele nek en helder hoofd kunnen blijven doen!”

Nooit meer spanning in je lichaam?

Nooit meer lage rugpijn, pijn in heup of nek, pols, armklachten of stijve schouders?

Door mijn eigen ervaring met rug- en nekpijn ben ik mezelf helemaal gaan omscholen. Ik ben de opleiding Rebalancing gaan doen, eerst voor mezelf om in balans te komen en klachtenvrij. Steeds meer verdiept in ‘hoe zit een menselijk lichaam in elkaar’ en welke psychische klachten. Mezelf verder gespecialiseerd in de verschillende technieken zoals cranio sacraal (=zacht terugzetten van wervels), mindfulness, fascia (=bindweefsel), trauma, diep weefselmassage om hetgeen in te zetten, wat de rugklachten kan voorkomen of verhelpen.

Het uitzoeken van een klacht, vooral onverklaarbare klachten (zenuwpijnen in de benen of verborgen trauma’s) vind ik zo interessant en ga dan echt op onderzoek uit! En ik ben erachter gekomen, dat het dan werkt voor jou als klant!

Simone van Vliet

Ook jij kunt weer genieten van een soepel lichaam en vol energie je dag doorkomen!

Z

Hele nacht doorslapen

Je zult minder draaien in je bed, je nekpijn neemt af. Je mag een hele nacht doorslapen en hoeft dus niet uren wakker te liggen.

Z

Vol van energie

Je vermoeidheid neemt af, je balans in je lichaam neemt toe. Meer energie als je wakker wordt en de dag daardoor goed begint.

Z

Minder prikkels in je hoofd

Hé eindelijk een stil hoofd. Je hoofd lijkt minder vol. Je krijgt ruimte om weer eens een boek helemaal uit te lezen. Krijg zin om meer te ondernemen.

Ervaringen van mijn klanten

Via positieve ervaringen van anderen ben ik met m’n heftige onderrugpijn bij Simone beland. Echt een nieuwe manier van behandelen. Na een aantal sessies voelde ik m’n rug al aardig opknappen. Maar er gebeurde meer, de ontspanning, de balans en het “leegmaken” van m’n kuiten hebben zeker nut gehad. Uiteindelijk pijnloos elkaar de handen geschud!

Ik zou iedereen met soortgelijke rugproblemen, Simone, aanraden. Ze heeft me erg goed geholpen!

Arnold de Boer

Installateur, Meppel

Heel moe en nergens zin in. Door trauma’s uit mijn jeugd zat mijn gevoel helemaal op slot en had ik een dikke muur om mezelf heen gebouwd. Ook lichamelijk klachten (darmen, schouders, hoofdpijn).

Tijdens de sessies van Simone werd ik me bewust van mijn lichaam en geleerd om niet zoveel in mijn hoofd te zitten en mijn gevoel meer te volgen.

Uiteindelijk meer balans en mijn energie is terug. Ook geen last meer van lichamelijke klachten. Zo fijn!

Vrouw van 30 jaar

De oplossing ligt dichterbij jezelf, dan je denkt

Veel van mijn cliënten komen in het begin een beetje afwachtend binnen, omdat Rebalancing voor veel mensen onbekend is. Maar bij deze behandeling zorg ik er eerst voor, dat jij je volledig op je gemak voelt. Dit door de behandeling te starten met een warm voetenbad met heerlijk geurende etherische olie. Hierdoor kom je helemaal tot rust en kan de behandeling verder gestart worden.

Wil je weer soepel bewegen en in balans?

Laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen. Kom dan zelf in actie!

Veelgestelde vragen

Krijg ik de kosten vergoed door de verzekering?

Mijn behandelingen worden door de meeste ziektekostenverzekeraars – onder de aanvullende dekking – gedeeltelijk vergoed. Ik ben lid van de beroepsvereniging Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT). Zie voor acturele lijst www.lvnt.nl

Na iedere behandeling krijg je een nota mee en mag je deze contant betalen of binnen 10 dagen via de bank. De nota zelf kan je via de app van je ziektekostenverzekeraar indienen voor vergoeding.

Hoe start een behandeling?

Wanneer je start met een behandeling krijg je van te voren een vragenlijst gemaild. Hierin stel ik aantal algemene vragen en vragen over je gezondheid inclusief de klacht of klachten waarvoor je komt.

Deze vragenlijst ontvang ik dan graag voordat de behandelingen gestart worden, zodat we direct aan de slag kunnen.

Als je eerst liever wilt overleggen of Rebalancing wat voor jou is, vraag dan het oriëntatiegesprek aan. Dan verkennen we eerst wat zijn je problemen, klachten en of ik je kan helpen en hoe? 

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind behandeld worden?

Vanaf de leeftijd van 6 jaar, dan kan een kind zelf goed aangeven of ze wel door mij behandeld willen worden. Laat even mijn foto zien, dat helpt om een idee voor je kind te krijgen, waar gaan we naar toe? 

Ik volg het kind, jij als ouder, zit beneden in de wachtruimte. Ook met je kind start ik iedere behandeling met een voetenbad. Daarna geef ik een hoofdmassage en voetenmassage. Ik doe duw- en krachtspelletjes met ze, zodat je kind voelt hoe sterk het wordt!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig en moet ik elke week?

Ik weet uit ervaring met vele klanten, dat de klachten helaas niet zijn verdwenen na 1 behandeling of 2 behandelingen. Meerdere behandelingen zijn echt aan te bevelen. 

  • Bij een volwassene adviseer ik 4 tot 8 behandelingen. De tijdsduur bij acute klacht is een behandeling per week. Daarna een behandeling per 2 weken. Na een maand of 4 naar een behandeling per maand. Advies ter onderhoud en preventie een behandeling per kwartaal. 
  • Bij kinderen en jongeren adviseer ik 4 tot 6 behandelingen. Per week een behandeling, daarna per 2 weken een  behandeling en dan per maand een behandeling.
Ik ben van de trap/paard gevallen of 'door mijn rug' gegaan?

En nu? direct contact met mij opnemen. Dan gaan we dezelfde week direct aan de slag.

Bij van de trap/paard vallen is het zeer belangrijk, dat je direct komt, zodat ik de verkeerd verschoven wervels manueel weer op hun plaats kan zetten.

Bij ‘door mijn rug’ gaan, is het belangrijk, dat de aangespannen spieren weer leren ontspannen, dat de aangebrachte ‘schade’ niet erger wordt.

Aan welke klachten moet ik denken?

Ik zal een korte opsomming doen: Algemeen; hoofdpijn, buikpijn, evenwicht, slaapproblemen, adhd, hsp, ongeval, verdriet, trauma, boosheid, HSP

Volwassen; nekpijn, stramme schouders, lage rugpijn, si-gewricht, scoliose, frozen shoulder, burn-out, onrustige benen, rsi, strakke nek, knie

Jongeren/kinderen; hechting, faalangst, plasgedoe, supergevoelig voor alles om je heen, concentratie, vragen over hoogsensitiviteit

Aanbevelingen van mijn klanten

Al jaren last van vermoeidheid. Ik was nooit echt fit. Met de Mir-methode heb ik samen met Simone “oud zeer” opgeruimd. De klachten aan de nek, kaak en rug heeft Simone met Rebalancing aangepakt. Het is een zachte methode om het lichaam en de geest weer in balans te krijgen. Na een behandeling voel je je rustiger en kan je voor je gevoel weer meer aan.

Ik kan de behandelingen door Simone van harte aanbevelen. Door haar gevoeligheid kan ze goed bepalen waar het grootste probleem zit. Daarnaast is Simone een warm persoon die veel aandacht heeft voor de cliënt, deskundig en veelzijdig is. Daardoor kan ze verschillende technieken inzetten om je te helpen.

Dinie Davids

Gepensioneerd zelfstandig onderneemster

Mijn dochter Romy huilt en krijst vanaf haar geboorte, uren achter elkaar en waarom? de kinderarts kan het niet vinden. Wat dan? Romy is er doodmoe van en wij als haar ouders ook.

Simone gaat eerst met mijn balans aan de slag en daarna met Romy. Simone start bij Romy haar hoofdje en ik zie na een tijdje dat Romy meer gaat ontspannen en tot rust komt. Heerlijk en superfijn om mijn dochtertje zo ontspannen te zien.

Hoe Simone het precies doet, weet ik niet, maar wij zijn enorm blij dat ze sindsdien niet meer krijst.

Moeder Natasja

Over haar dochter Romy, 7 weken

Hoe zou het zijn als je nekklachten verdwijnen? Hoofdpijn vermindert? Schouders bewegen makkelijker. Weer sporten met vrienden. Autorijden met een ronddraaiende soepele nek?

Video uitleg over de MIR-Methode

Klik op de video en je krijgt uitleg hoe de MIR-Methode is opgebouwd en werkt!

Wil je weer vol energie door het leven?

Laten we dan samen kijken wat het beste bij jou past!