Wil je ook luisteren naar je lichaam?

Ontspannen, hoe dan?
Ja, ik wil graag een afspraak

Lig je 's nachts te draaien van de nekpijn?

Kun je niet lekker slapen, omdat jij elke nacht uren in je bed ligt te draaien van de pijn in je nek, schouders, rug, terwijl je dat wel super graag wilt?

Ben jij altijd vermoeid?

Ben je overdag vaak moe, daardoor geen puf om leuke dingen te ondernemen? 

Heb je een 'kwebbelhoofd'?

Staan jouw gedachten nooit stil? Geeft een boek lezen je al teveel prikkels?

Kwebbelhoofd Moe Slapen

De zere rug en stijve schouders zijn voorbij!

Nooit meer lage rugpijn, pijn in heup of nek, pols, armklachten of stijve schouders?

Ik kijk samen met je waar komt de zere rug of pijnlijke schouders vandaan? Komt het vanuit je werk, zit je vaak achter de computer of sport je vaak of is er stress in je werk of privé? Waar krijg je nu zoveel spierpijn van?

Door middel van lichaamswerk raak ik je met mijn handen aan. Ik gebruik een verzameling van technieken waar het gevoel centraal staat. Na een voetenbad start ik bijna altijd bij de kuiten om te kijken of daar spierspanning zit. Als de wervels niet goed staan, zet ik ze zachtjes met mijn handen weer terug. Dan kunnen de spieren zich gaan ontspannen en de energie kan weer door je lichaam stromen.

Na een behandeling voel je verlichting van je pijn. Na meerdere behandelingen mag je je eindelijk pijnvrij gaan voelen! Slapeloze nachten zijn voorbij!

Ik help mensen om hun werk, privé te doen met een soepele nek en helder hoofd. Plezier in het leven. 

Ik voel me soms een spannings-detective met magische handen

Door mijn eigen ervaring met rug- en nekpijn ben ik mezelf helemaal gaan omscholen. Ik ben de opleiding Rebalancing gaan doen, eerst voor mezelf om in balans te komen en klachtenvrij. Steeds meer verdiept in hoe zit een menselijk lichaam in elkaar.

Mezelf verder gespecialiseerd in de verschillende technieken zoals cranio sacraal (=zacht terugzetten van wervels), fascia (=bindweefsel), trauma release, diep weefselmassage en energiewerk om hetgeen in te zetten, wat de klacht kan voorkomen of verhelpen.

Ook een ademsessie kan ingezet worden, zodat jij als mens volop vrije ademruimte krijgt.

Het uitzoeken van een klacht, vooral onverklaarbare klachten (zenuwpijnen in de benen of verborgen trauma’s) vind ik zo interessant en ga dan echt op onderzoek uit. En ik ben erachter gekomen, dat het dan werkt voor jou als klant.

Simone van Vliet

Ook jij kunt weer genieten van een soepel lichaam en vol energie je dag doorkomen!

Z

Hele nacht doorslapen

Je zult minder draaien in je bed, je nekpijn neemt af. Je mag een hele nacht doorslapen en hoeft dus niet uren wakker te liggen.

Z

Vol van energie

Je vermoeidheid neemt af, je balans in je lichaam neemt toe. Meer energie als je wakker wordt en de dag daardoor goed begint.

Z

Minder prikkels in je hoofd

Hé eindelijk een stil hoofd. Je hoofd lijkt minder vol. Je krijgt ruimte om weer eens een boek helemaal uit te lezen. Krijg zin om meer te ondernemen.

Ervaringen van mijn klanten

Via positieve ervaringen van anderen ben ik met m’n heftige onderrugpijn bij Simone beland. Echt een nieuwe manier van behandelen. Na een aantal sessies voelde ik m’n rug al aardig opknappen. Maar er gebeurde meer, de ontspanning, de balans en het “leegmaken” van m’n kuiten hebben zeker nut gehad. Uiteindelijk pijnloos elkaar de handen geschud!

Ik zou iedereen met soortgelijke rugproblemen, Simone, aanraden. Ze heeft me erg goed geholpen!

Arnold de Boer

Installateur, Meppel

Heel moe en nergens zin in. Door trauma’s uit mijn jeugd zat mijn gevoel helemaal op slot en had ik een dikke muur om mezelf heen gebouwd. Ook lichamelijk klachten (darmen, schouders, hoofdpijn).

Tijdens de sessies van Simone werd ik me bewust van mijn lichaam en geleerd om niet zoveel in mijn hoofd te zitten en mijn gevoel meer te volgen.

Uiteindelijk meer balans en mijn energie is terug. Ook geen last meer van lichamelijke klachten. Zo fijn!

Vrouw van 30 jaar

De oplossing ligt dichterbij jezelf, dan je denkt

Veel van mijn cliënten komen in het begin een beetje afwachtend binnen, omdat lichaamswerk Rebalancing voor veel mensen onbekend is. Bij mijn behandeling zorg ik er eerst voor, dat jij je volledig op je gemak voelt. Dit door mijn behandeling te starten met een warm voetenbad met heerlijk geurende etherische olie. Hierdoor kom je helemaal tot rust en kan de behandeling verder gestart worden.

De 1e behandeling is voor sommige mensen toch best wel spannend, wat is lichaamswerk en wat gaat er gebeuren? Dit is zo herkenbaar en ik begrijp de kwetsbaarheid ook. Als je voor nekklachten komt, dan ligt alleen je nek en schouders zonder deken en de rest is heerlijk warm onder een deken gelegd. Meestal bij de 2e en 3e behandeling weet je ongeveer wat je te wachten staat en is het minder spannend.

Bij kinderen en jongeren behandel ik in de meeste gevallen het hoofd en de voeten. Zij liggen zowiezo onder een dekentje (als ze dat willen:))

Bij een sessie Verbonden Ademhalen heb je makkelijk zittende kleding aan.

Wil je weer soepel bewegen en in balans?

Laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen

Veelgestelde vragen

Krijg ik de kosten vergoed door de verzekering?

Mijn behandelingen worden door de meeste ziektekostenverzekeraars – onder de aanvullende dekking – gedeeltelijk vergoed. Ik ben lid van de beroepsvereniging Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT). Zie voor actuele lijst www.lvnt.nl

Na iedere behandeling krijg je een nota mee en mag je deze betalen binnen 10 dagen via de bank. De nota zelf kan je via de app van je ziektekosten-verzekeraar indienen voor vergoeding.

Hoe start een behandeling?

Wanneer je start met een behandeling krijg je van te voren een vragenlijst gemaild. Hierin stel ik aantal algemene vragen en vragen over je gezondheid inclusief de klacht of klachten waarvoor je komt.

Deze vragenlijst ontvang ik dan graag voordat de behandelingen gestart worden, zodat we direct aan de slag kunnen.

Als je eerst liever wilt overleggen of Rebalancing wat voor jou is, vraag dan het oriëntatiegesprek aan. Dan verkennen we eerst wat zijn je problemen, klachten en of ik je kan helpen en hoe? 

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind behandeld worden?

Vanaf de leeftijd van 6 jaar, dan kan een kind zelf goed aangeven of ze wel door mij behandeld willen worden. Laat even mijn foto zien, dat helpt om een idee voor je kind te krijgen, waar gaan we naar toe? 

Ik volg het kind, jij als ouder, zit beneden in de wachtruimte. Ook met je kind start ik iedere behandeling met een voetenbad. Daarna geef ik een hoofdmassage en voetenmassage. Ik doe duw- en krachtspelletjes met ze, zodat je kind voelt hoe sterk het wordt!

Wat is verbonden ademhalen?

Verbonden ademhalen is de controle loslaten door ontspanning.

Verbonden ademhalen is een diepgaand ontspanningsproces met als blijvend resultaat dat je je vrijer voelt, meer ruimte gaat ervaren en positiever in het leven komt te staan. Het is een diepgaand  weten wat wordt aangeraakt en zorgt dat je weerstand in een flow wordt omgezet. Het herstelt de verbindingen tussen jouw geest en je lichaam.

Het zorgt voor een vergrote ademhalingscapaciteit, het verhoogd je immuunsysteem en je krijgt meer energie.

Tijdens een sessie ontdek je wat er in je leeft en je ontdekt de diepte in jezelf, waardoor je weer meer plezier, speelsheid en vreugde in je leven toe kan laten.

Er ontstaat ruimte om weer diep te ademen, met als gevolg, dat je expressie  kunt geven aan wat er werkelijk in jou leeft en wat zich graag wil openbaren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig en moet ik elke week?

Ik weet uit ervaring met vele klanten, dat de klachten helaas niet zijn verdwenen na 1 behandeling of 2 behandelingen. Meerdere behandelingen zijn echt aan te bevelen.

  • Bij een volwassene adviseer ik 4 tot 8 behandelingen. De tijdsduur bij acute klacht is een behandeling per week. Daarna een behandeling per 2 weken. Na een maand of 4 naar een behandeling per maand. Advies ter onderhoud en preventie een behandeling per kwartaal.
  • Bij kinderen en jongeren adviseer ik 4 tot 6 behandelingen. Per week een behandeling, daarna per 2 weken een  behandeling en dan per maand een behandeling.
  • Bij de behandeling verbonden ademhalen adviseer ik in eerste instantie 3 tot 5 behandelingen, zodat je echt kunt ervaren – wat is verbonden ademhaling – en van daaruit overleggen we hoe verder te gaan
Ik ben van de trap/paard gevallen of 'door mijn rug' gegaan?

En nu? direct contact met mij opnemen. Dan gaan we dezelfde week direct aan de slag.

Bij van de trap/paard vallen is het zeer belangrijk, dat je direct komt, zodat ik de verkeerd verschoven wervels manueel weer op hun plaats kan zetten.

Bij ‘door mijn rug’ gaan, is het belangrijk, dat de aangespannen spieren weer leren ontspannen, dat de aangebrachte ‘schade’ niet erger wordt.

Aan welke klachten moet ik denken?

Ik zal een korte opsomming doen:

Algemeen; adhd, boosheid, buikpijn, evenwicht, hoofdpijn, HSP, ongeval, oververmoeidheid, slaapproblemen, spanning, trauma, verdriet, eetstoornissen

Volwassenen; burn-out, frozen shoulder, instabiele heupgewricht, knie, lage rugpijn, nekpijn, onrustige benen, pijnlijke enkels, rsi, scoliose, si-gewricht, stramme schouders

Jongeren/kinderen; concentratie, faalangst, frustratie, hechting, plasgedoe, supergevoelig voor alles om je heen, vragen over hoogsensitiviteit, hoe navigeer je als jongvolwassene of kind in deze wereld?

Wat gebeurt er met de kosten van de behandeling als ik verhinderd ben?

Als je verhinderd bent, gelden de volgende regels.

Zonder kosten: tot 48 uur van tevoren kan een gemaakte afspraak verzet of geannuleerd worden

Helft kosten: binnen 48 uur voor de gemaakte afspraak, dan ben ik genoodzaakt om de helft in rekening te brengen

Volledige kosten: binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak, dan ben ik genoodzaakt om de gehele behandeling in rekening te brengen

Aanbevelingen van mijn klanten

Al jaren last van vermoeidheid. Ik was nooit echt fit. Met de Mir-methode heb ik samen met Simone “oud zeer” opgeruimd. De klachten aan de nek, kaak en rug heeft Simone met Rebalancing aangepakt. Het is een zachte methode om het lichaam en de geest weer in balans te krijgen. Na een behandeling voel je je rustiger en kan je voor je gevoel weer meer aan.

Ik kan de behandelingen door Simone van harte aanbevelen. Door haar gevoeligheid kan ze goed bepalen waar het grootste probleem zit. Daarnaast is Simone een warm persoon die veel aandacht heeft voor de cliënt, deskundig en veelzijdig is. Daardoor kan ze verschillende technieken inzetten om je te helpen.

Dinie Davids

Gepensioneerd zelfstandig onderneemster

Mijn dochter Romy huilt en krijst vanaf haar geboorte, uren achter elkaar en waarom? de kinderarts kan het niet vinden. Wat dan? Romy is er doodmoe van en wij als haar ouders ook.

Simone gaat eerst met mijn balans aan de slag en daarna met Romy. Simone start bij Romy haar hoofdje en ik zie na een tijdje dat Romy meer gaat ontspannen en tot rust komt. Heerlijk en superfijn om mijn dochtertje zo ontspannen te zien.

Hoe Simone het precies doet, weet ik niet, maar wij zijn enorm blij dat ze sindsdien niet meer krijst.

Moeder Natasja

Over haar dochter Romy, 7 weken

Wil je weer vol energie door het leven?

Laten we dan samen kijken wat het beste bij jou past