Home » Blogs Simone » Bewustwording » MIR-Methode

MIR-Methode

door | 25 jan, 2024 | Bewustwording, Stress-burn-out, Trauma

De video (klik op icoon) geeft uitleg over de MIR-Methode = Mentale Intuitieve Reset en hieronder extra uitleg

Het herstellen van je gedachten, overtuigingen en herinneringen, samen met de bijbehorende emoties, is mogelijk met de MIR-Methode. Door gebruik te maken van deze zelfhelende techniek, kun je het aangeboren vermogen van je lichaam ontgrendelen om balans te herstellen en innerlijke rust te ervaren.

Deze methode is ontworpen voor mensen die te maken hebben met emotionele en lichamelijke klachten en die het graag thuis willen beoefenen. In de bovenstaande video vind je een uitgebreide uitleg van de 9 stappen, die ik hieronder verder zal toelichten. Dit zal je een duidelijk begrip geven van wat de MIR-Methode werkelijk inhoudt en hoe het werkt. Tijdens elk van de 9 stappen aai je zachtjes in cirkelvormige bewegingen over de achterkant van je hand, terwijl je de volgende stappen hardop of in stilte herhaalt.

De 9 stappen zijn de schuingedrukte woorden met extra uitleg;

  • Zuurgraad optimaliseren. De organen in je lichaam kunnen alleen met de juiste zuurgraad hun chemische stoffen optimaal uitvoeren en afvalstoffen afvoeren.
  • Detox alle toxische belasting. Ontgiften van het lichaam, zodat de cellen weer stoffen kunnen opnemen en afvoeren. Goed voor chemische processen en stroming van energie.
  • Vader loskoppelen, Moeder loskoppelen (apart aaien). Invloed van vader en of moeder loskoppelen om relatie met hen te verbeteren en tegelijkertijd volledig zelfstandig te zijn en je eigen leven te kunnen leiden.
  • Meridianen zuiveren. Alle energie in de energiebanen van het lichaam gaan optimaal stromen en alle stagnaties worden opgeheven. Daarmee verdwijnen vele onnodige emoties en trauma’s en komt er veel energie vrij.
  • Alle tekorten aanvullen. Alle tekorten van het lichaam worden aangevuld; vitamines, mineralen, hormonen, enzymen etc.. Het lichaam weet zelf wat het nodig heeft.
  • Hormoonstelstel in evenwicht brengen. Alle organen die tot het hormoonstelstel behoren en hormonen produceren worden hiermee weer in evenwicht gebracht.
  • Basisbehoeften aanvullen. Alle tekorten aan basisbehoeften worden aangevuld, zodat je niet meer afhankelijk bent van de vervulling hiervan door anderen. Aandacht, begrip, geduld, grenzen, mededogen, moed, rust, veiligheid, vertrouwen, zelfvertrouwen etc..
  • Alle chakra’s en aura optimaliseren. Dit is meer een ‘spirituele’ stap. Je kunt daardoor makkelijker verbinding maken met je ‘spirituele’ ik, je kunt beter aarden en hebt minder last van de energieën van anderen.
  • Missie verduidelijken. Aparte aandacht krijgt de missie voor je levensdoel, waardoor (nog) duidelijker wordt wat je te doen hebt in je leven en je je energie kunt richt op wat voor jou echt belangrijk is.

MIR-Methode kaartjes waar de 9 stappen op vermeld staan, zijn bij mij in de praktijk gratis verkrijgbaar.

Simone is een hele spontane, enthousiaste vrouw, die je meteen op je gemak stelt, en waar je het gevoel hebt in goede handen te zijn. Tevens probeert ze steeds verder te kijken naar onderliggende oorzaken.

Zelf ben ik via MIR methode bij haar terecht gekomen, waarbij je veel onderliggende oorzaken uit kindertijd, of zelfs conceptietijd aanpakt.

Ik kom in stappen van twee vooruit en 1 achteruit, langzaam steeds verder en tot mezelf. Alsof ik langzaam een ‘puzzel’ ontrafel, die me lange tijd geremd heeft.

Rik

Toen ik bij Simone kwam voor een mir op maat had ik een half jaar zelfstandig de mirmethode gedaan en merkte al zeker verbetering maar ook nog veel onrust bij mezelf. Al na twee sessies merkte ik duidelijk stabiliteit in mijn basis en dat is zo gebleven.

En dat voor het eerst in jaren waarin ik flink ziek ben geweest. En ook al ben ik er nog niet, wat een vooruitgang!

De invoelende en meelevende manier van Simone tijdens het opmaken van de mir op maat, maar ook zeker haar vrolijkheid en nuchterheid maken het steeds tot een zinvolle en fijne sessie.

Op naar nog meer moois.

Bianka

Wil jij een persoonlijke MIR-Methode op Maat laten maken? Ja graag!

Dat kan persoonlijk in mijn praktijk of via beeldbellen. Ik zal de oorzaak van je klacht achterhalen en onderzoeken waarom bepaalde emoties, ervaringen en overtuigingen verankerd zijn gebleven in je lichaam, soms zelfs verborgen binnen je familielijn. Je gaat onmiddellijk toepassen wat ik test en daarna ook nog thuis voortzetten.

Afspraken kunnen worden ingepland voor een uur is € 90,– zowel in mijn praktijk als via beeldbellen. Op dit moment ben ik een traject met x aantal behandelingen – neem je eigen regie in handen – aan het uitdenken. Ben je al nieuwsgierig, app mij even en dan vertel ik alvast over mijn toffe plannen!

Over Simone van Vliet

Klaar voor balans en verlichting van pijnklachten?

Ik begeleid je naar totaal welzijn met mijn expertise in Rebalancing, MIR-Methode, EMDR en ademwerk.

Ik bied een unieke aanpak voor stress, pijn, trauma en vermoeidheid. Ervaar innerlijke rust en ontspanning.

Maak vandaag een afspraak voor een 15 minuten kennismakingsgesprek. Zodat we samen kunnen sparren wat de beste dienst voor jou is.

Lijkt me mooi om je te ontmoeten.

Klik hier voor 15 minuten gesprek

Interessante artikelen

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin