Home » Blog » Bewustwording » Wat is de MIR-Methode?

Wat is de MIR-Methode?

door | 5 jul, 2022 | Bewustwording

Video geeft uitleg over de MIR-Methode = Mentale Intuitieve Reset

Hieronder extra informatie over de MIR-Methode

Het resetten van je gedachten, overtuigingen en of herinneringen en bijbehorende emoties. Je spreekt met de MIR-Methode het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan. Het brengt innerlijke rust.

Het is bedoeld voor mensen met emotionele- en lichamelijk klachten, die zelf thuis deze methode willen doen.

In de video hierboven worden alle 9 stappen uitgelegd en ik zal ze hieronder nog iets specifieker uitleggen. Hierdoor krijg je een idee wat is de MIR-Methode nou eigenlijk? En hoe werkt het? Bij alle 9 stappen aai je rondjes over de rug van je hand en zegt hardop of zachtjes in jezelf de navolgende stappen.

De 9 stappen zijn de schuingedrukte woorden met extra uitleg;

  • Zuurgraad optimaliseren. De organen in je lichaam kunnen alleen met de juiste zuurgraad hun chemische stoffen optimaal uitvoeren en afvalstoffen afvoeren.
  • Detox alle toxische belasting. Ontgiften van het lichaam, zodat de cellen weer stoffen kunnen opnemen en afvoeren. Goed voor chemische processen en stroming van energie.
  • Vader loskoppelen, Moeder loskoppelen (apart aaien). Invloed van vader en of moeder loskoppelen om relatie met hen te verbeteren en tegelijkertijd volledig zelfstandig te zijn en je eigen leven te kunnen leiden.
  • Meridianen zuiveren. Alle energie in de energiebanen van het lichaam gaan optimaal stromen en alle stagnaties worden opgeheven. Daarmee verdwijnen vele onnodige emoties en trauma’s en komt er veel energie vrij.
  • Alle tekorten aanvullen. Alle tekorten van het lichaam worden aangevuld; vitamines, mineralen, hormonen, enzymen etc.. Het lichaam weet zelf wat het nodig heeft.
  • Hormoonstelstel in evenwicht brengen. Alle organen die tot het hormoonstelstel behoren en hormonen produceren worden hiermee weer in evenwicht gebracht.
  • Basisbehoeften aanvullen. Alle tekorten aan basisbehoeften worden aangevuld, zodat je niet meer afhankelijk bent van de vervulling hiervan door anderen. Aandacht, begrip, geduld, grenzen, mededogen, moed, rust, veiligheid, vertrouwen, zelfvertrouwen etc..
  • Alle chakra’s en aura optimaliseren. Dit is meer een ‘spirituele’ stap. Je kunt daardoor makkelijker verbinding maken met je ‘spirituele’ ik, je kunt beter aarden en hebt minder last van de energieën van anderen.
  • Missie verduidelijken. Aparte aandacht krijgt de missie voor je levensdoel, waardoor (nog) duidelijker wordt wat je te doen hebt in je leven en je je energie kunt richt op wat voor jou echt belangrijk is.

MIR-Methode kaartjes waar de 9 stappen op vermeld staan, zijn bij mij in de praktijk gratis verkrijgbaar. 

Wil je graag een op maat gemaakt advies voor jezelf? Maak dan een afspraak via zoom

Duur 60 minuten voor € 75,–

Over Simone van Vliet

Luister naar je lichaam. Wat heeft het nodig?

Wil jij soepeler bewegen en helderheid in je hoofd? Een ontspannen en uitgerust lichaam zonder klachten? Genieten van het leven?

Kom dan langs en maak een afspraak met mij.

Gerelateerde artikelen

Voetenbad

Voetenbad

Hoe maak je een voetenbad met etherische oliën? Geniet even van de rust met je voeten in warm water. Spullen zijn nu direct te bestellen!

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin