Voor stress, herstel burn-out & persoonlijke ontwikkeling

Rebalancing, Mir-Methode en Ademcoaching
Afspraak makenVertel meer

Heb je klachten die niet vanzelf verdwijnen?

Je wilt soepel door het leven gaan. Je bent druk in je hoofd, veel piekeren, je lichaam voelt gespannen en ervaart lichamelijke klachten. 

En heb je overdag tijdens het werk steeds last van vermoeidheid? Slaap je slecht? Ben je snel vatbaar voor stress?

Ben je hooggevoelig, ook wel HSP-er genoemd, voor alle indrukken om je heen?

Door coaching en lichaamsgerichte therapie begeleid ik jou om bewust contact te maken met je lichaam.

Je leert luisteren naar je lichaam waardoor je weer kunt ontspannen en herstellen!

Handen van Simone van Vliet

Wat heb je nodig voor herstel en herken je dit?

In het dagelijkse leven kun je gemakkelijk het evenwicht verliezen tussen spanning en ontspanning. Je lichaam heeft verschillende manieren om je te vertellen hoe het met je gaat. Soms is het nodig om het evenwicht te herstellen.

Dit bereik je met Rebalancing,  een lichaamsgerichte benadering waarbij je door aandacht en aanraking jezelf beter leert kennen.

Met aandacht voor je lichaam en energie; door beweging, door massage gaat je lichaam weer ontspannen en kunnen de opgeslagen emotionele herinneringen, welke in je lichaam opgeslagen liggen, verdwijnen. Door ontspanning aan te brengen in het vastzittend gebied in je lichaam, kan het weer gaan stromen.

Dit gebeurt op mentaal vlak door coaching, emotioneel vlak gebeurt dit doordat je bewust gaat voelen, spiritueel vlak in de vorm van mindfulness, fysiek vlak dat je hoofd minder vol wordt en je lichaam soepel beweegt.

Ik gebruik geen apparaat, maar werk uitsluitend met mijn handen.

Voorstellen Simone van Vliet

Mijn interesse en werken met mensen is altijd aanwezig geweest. Totdat ik ontdekte, als HSP-er, hoe fijn zou het zijn om met mijn handen te werken. Dus mezelf omgeschoold in lichaamsgerichte therapie Rebalancing en mezelf medisch verdiept in het functioneren van ons lichaam. In mijn praktijk heb ik veel cliënten gezien, van jong tot oud, met diverse hulpvragen over hun gezondheid.

Inmiddels mag ik wel stellen, dat ik een expert ben in het behandelen van klachten rondom de nek, de schouders, de rug en het hoofd, wat vaak samen gaat met spanning, stress en emoties. 

Traumatische gebeurtenissen hebben vaak zoveel impact op een lichaam, inhouden van je adem, terugtrekken in jezelf. Jezelf niet voorop stellen, maar de ander. Wat zich vaak ook uit in vermoeidheid, stress of een burn-out. 

Hoe zou het zijn om lekker in je vel te zitten?

Ik werk praktisch, snel, warm, liefdevol en helder!

Rebalancing foto Simone van Vliet

Ervaringen van mijn klanten

Op aanraden van HSP coach ben ik bij Simone gekomen voor stress- en spanningsklachten.  Ontspanning was er na een behandeling meteen. Veel opgeruimd in emotionele zin. Zelfs mijn omgeving geeft het aan, dat er iets is verandert in mijn houding.

Simone is heel deskundig en een heel prettig persoon waarbij je je zeker op je gemak voelt.

Evelien

Werkend in loondienst

Als ik Simone’s praktijk uitloop, voel ik me tegelijkertijd in de wolken, maar ook met beide voeten stevig op de grond. Het lijkt of elke spier weer kan ademen en het vuurtje in mij weer leeft.

Mijn hoofdpijn is niet opgelost na 1 sessie, maar Simone heeft me wel het vertrouwen gegeven dat het mogelijk is en ik kijk weer uit naar de nieuwe afspraak, omdat ik weet dat ik met nieuwe adem terugkom.

Noah, 16 jaar

Studerend

Aanhoudende rugklachten brachten me op het spoor van Simone. Vanaf het eerste contact ontspannen, prettig en voorwaarden scheppend om je eigen lijf beter te voelen en kennen.

Samen onderzoeken, alles is welkom en alles is goed. En nu juist dat is zo wezenlijk voor het fijner kunnen zijn met je eigen lijf.

Marloes de Boer

Psycholoog

Wil je ook meer energie en helderheid in je hoofd? Dan help ik je om meer evenwicht te brengen tussen spanning en ontspanning in je lichaam

Psoas

Psoas

Wat zijn psoas spieren? Dit zijn 6 spieren in je lichaam, die je niet kunt zien. Deze zijn toch heel belangrijk voor je lichaam. Samen met je bekkenbodemspieren, zorgen ze ervoor dat je kunt lopen, zitten en staan. Best belangrijke spieren dus.

lees verder

Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen?

Contact met mij zoeken is geheel vrijblijvend. Ik luister naar je verhaal en bekijk of ik je kan helpen.

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Direct contact kan ook tijdens kantooruren 06 36 56 5569. Of via Whatsapp direct. 

Heb je binnen 3 dagen nog geen bericht terug, dan is je mail in de spambox gevallen. 

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.