MIR-Methode

MIR-Methode

Locatie Diever in Praktijkruimte en Breda op aanvraag

Wat is de MIR-Methode®?


De MIR-Methode is een unieke zelfhelings-methode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.


Voor wie bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.


De MIR-Methode zelf toepassen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag.


Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden.

Meld je op de website van de MIR-Methode aan voor de gratis tipmailtjes om je erbij te ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek. Zie website MIR-Methode www.mirmethode.nl


We helpen je graag

Een team van MIR-Methode Begeleiders, o.a. Simone zelf, staat voor je klaar om je verder te helpen bij het gebruik van de MIR-Methode. Zij is getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode in jouw specifieke geval. Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren.


Tijdens een persoonlijke MIR-Methode op maat door Simone wordt er direct getest door middel van spiertesten en wordt het geteste direct toegepast. Deze MIR-Methode op Maat krijg je ook mee naar huis om thuis mee verder te gaan. Dus direct toepasbaar en voelbaar!


Niet geloven, gewoon doen

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”


Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.


MIR-Methode Kring

In een groep is nu ook mogelijk. Het geeft je zelfs een versnelling van je eigen helingsproces. Je mag deelnemen als je de MIR-Methode kent en zelf al doet.


Wat doe je tijdens zo'n kring?

Je ontmoet andere mensen die ook de MIR-Methode doen. Dat schept een band. De MIR-Methode begeleider leidt de bijeenkomst. Op de website van de MIR-Methode staat nog meer informatie.


Zie bij agenda en nieuws.


Tijdstip van 19.30 uur tot 21.00 uur. Kosten € 5,00 per avond voor koffie/thee/koek. Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Opgave via Simone.


Begeleiding door Simone

 

Mocht het proces vastlopen, bel me dan op.

 

Ik ben door Mireille Mettes zelf opgeleid als MIR-Methode begeleider. 

 

Tijdens de sessie maak ik een persoonlijke MIR-Methode op Maat voor je, waarmee ik in no-time kan uitzoeken waar in de 9 stappen de grootste blokkades voor je zitten.

 

Samen werken we deze blokkades dan weg, waardoor het hele proces van de MIR-Methode veel sneller gaat.

 

Mensen die graag individueel begeleid willen worden, kunnen bij  mij terecht. Het mooie van het persoonlijk testen is dat jezelf heel actief mee doet in het traject en ook thuis ermee verder gaat.

 

Consult is dus persoonlijk en duurt 1 uur. Dat is voldoende om een MIR-Methode op Maat voor je te maken.