Analyse 5 Elementen

Vuur


Analyse 5 Elementen

Vijf Elementen

Water / Hout / Vuur / Aarde / Metaal


Op basis van je geboortedatum maak ik een persoonlijke analyse voor jouw waarin je kwaliteiten, je blokkades en je valkuilen duidelijk omschreven worden.


Deze analyse is gebaseerd op drie van de vijf elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. De vijf elementen zijn onderdeel van je rugzak. Ieder persoon ‘bestaat uit’  drie elementen. Er zijn vijf elementen, dat betekent dat je op zijn minst twee elementen mist.


Om nog meer balans te krijgen in je leven mag je de ontbrekende elementen toe gaan voegen. Dit zijn vaak je minder zichtbare uitdagingen, waardoor je net niet alles bereikt, het net niet soepel stroomt.


In je rugzak zitten kwaliteiten en specifieke krachten opgeborgen die tot jouw beschikking staan. Het zijn ook ontwikkelpunten en levenslessen.


Hoe je weer in beweging kan komen door blokkades te doorzien en te doorbreken.


Ook de mogelijkheid om voor jezelf een analyse te laten maken in samenhang met je partner of met je kinderen. In gezinssituaties werken de elementen allemaal in op elkaar en hoe kan je inzicht krijgen hoe je eigen gezin samenwerkt of juist niet samenwerkt. Waarom er steeds strubbelingen zijn en het gezamenlijk niet goed doorstroomt.


Hoe gaat het aanvragen in zijn werk?


  • Persoonlijke analyse kost € 66,--
  • Analyse voor jou en je partner kost € 132,-- en wordt nu € 111,--
  • Analyse voor jou en je ouders kost € 198,-- en wordt nu € 133,--
  • Analyse voor je gezin met max. 2 kinderen kost € 264,-- en wordt nu € 166,--


De bedragen zijn inclusief 21% Btw.


De aangevraagde analyse wordt in een map naar je adres toegestuurd


Voor persoonlijke uitleg hiervoor gelden aparte tarieven


Je kan ook eerst het    gratis E-Book  aanvragen, graag in het bericht aangevenPraktijk voor Rebalancing Simone van Vliet Analyse 5 elementen
 
 
 
 
 

CONTACT


Meyboomstraat 31

7981 DA  Diever

info@simonevanvliet.nl

 

06 36 56 55 69